Introductie

Introductie

Waarin schuilt het verschil? In een degelijke opleiding die jaren later nog steeds wordt aangevuld met constante bijscholing en training. Waarom? Het kappersvak evolueert zowel op modegebied als op technisch vlak vrij snel. De markt wordt overspoelt met tal van soorten haarcosmetica waaruit het steeds moeilijker wordt om het kaf van het koren te scheiden.

Kennis van zaken is een ware "must" geworden. U voelt zich niet alleen, belangrijk, U bent het ook! Ieder haar verschilt van structuur. Dit herkennen om daarna de aangepaste haarverzorging toe te passen, vraagt niet alleen de nodige vakkennis maar ook het gebruik van kwaliteitsproducten.

De conditie van het haar kan hierbij gegarandeerd worden, zelfs verbeterd. Geen enkel gelaat is identiek. Vandaar dat een kapper ook visagist moet zijn om bij ieder kapsel de nodige aanpassingen te treffen. Kleurconsulentie is niet alleen "in", het is zelfs noodzakelijk om door middel van uw haarkleur uw eigenheid te optimaliseren. U ziet er niet alleen veel beter uit, u voeit zich ook zo! Naar de kapper komen, betekent niet noodzakelijk tijdverlies. Het kan een ontspannende gebeurtenis worden waardoor u zich zowel uiterlijk als innerlijk beter voelt.

Dankzij onze ontspannende hoofd- en schoudermassages, Chinese haarwasbeurt en een gezellige babbel kan uw kapperbezoek heel wat aangenamer worden dan u ooit had verwacht. Een team dat achter één en hetzelfde doel staat! U tevreden stellen!

 

Zaakvoerder, Paul Janssens